Auxionize - лого

За нас

Запознайте се с нашия екип и вижте част от нашата история. Нашата визия за бъдещето е да продължаваме да развиваме и разширяваме дейността си на международно ниво, чрез упорита работа и отдаденост на всички нас.

Кои сме ние?

Auxionize има за цел да разработва и поддържа ефективен клиентоцентричен пазар за бизнеса. В процеса на търговското договаряне ние виждаме отлични възможности да помогнем на нашите клиенти да открият нови възможности и да улеснят работата си по един надежден и прозрачен начин.

 

Ние виждаме мисията си като помощник на компаниите в процеса на дигитална трансформация на съществуващите вериги за доставка. Започваме с изискванията за информация и електронни търгове, а съвсем скоро ще бъдем завършена  цялостна платформа за електронно снабдяване.

Auxionize - Кои сме ние?
b2b - икона

Нашата цел е работата с Auxionize да бъде също толкова лесна и приятна както провеждането на присъствен търг. Получавайте само нещата, които сте заявили на оптималните за момента цени.

глобална мрежа - икона

Нашите амбиции са по-големи. В системата вече има регистрирани много чуждестранни доставчици и нашите нови езикови улеснения и териториално-съобразени функции ще увеличат броя им многократно, а с това и вашия избор.

0
Регистрирани потребители
0 +
Регистрирани фирми
0
Общо продукти в глобалния каталог
0 мил. €
Евро оборот през платформата

Запознайте се с екипа

Ивайло Пенчев - Главен изпълнителен директор на Auxionize

Ивайло Пенчев

Главен изпълнителен директор

„Auxionize се роди основно като идея за създаване на ефективна тръжна среда за компаниите.  След това осъзнахме, че всъщност искаме нещо много повече – да създадем клиентоцентричен пазар където възложителите определят условията. Тази мисия остава основна цел за нас и сега.”

Димитър Георгиев - Изпълнителен директор и IT Lead в Auxionize

Димитър Георгиев

Изпълнителен директор и IT Lead

„Вярвам, че светът отново ще бъде глобален и Auxionize ще свързва купувачи и продавачи по един бърз, ефективен и прозрачен начин. За разлика от традиционните „големи“ платформи, ние сме по рождение гъвкави и нашият фокус е клиентът. Вярваме, че можем да превърнем Auxionize в глобална платформа в следващите 5 години.”

Бояна Бойновска - Оперативен директор в Auxionize

Бояна Бойновска

Оперативен директор

„За нас в Auxionize основен приоритет е автоматизацията на процесите – бързо и ефективно изпълнение с правилното количество уведомления. Не бихме искали нито едно действие да бъде възпрепятствано от неефективна стъпка или прекалено сложен алгоритъм. За това и винаги отговаряме на телефоните си.”

Стоян Лилов - Търговски директор в Auxionize

Стоян Лилов

Търговски директор

“Работата в Auxionize не е само дневно занимание, а реална възможност да се опитаме да преобразим пазарите и компаниите и заслужим тяхното уважение в процеса. Нашата цел не е само улесняване на процесите в Снабдяване, а създаване на набор от средства за по-добро управление на бизнеса.”